Ваш кошик
Close Alternative Icon
Bag Icon

Каталог

Шу Пуер (чорний)

Шу Пуер (чорний)

Чай Шу Пуер різних видів, розмірів та форм! Пресовані: млинці, точі, цеглини.
mengku-shen-puer_0

Шен Пуер

Шен пуер різних років, витримки та смаку! Від молодих до стародавніх уже колекційних!
Шу Пуер «Менхай Чень Сян Гу Шу»

Розсипний пуер

Молоді та старі бруньки пуера, чайні голови, шу та шен смола, палацовий гунтин – це та багато іншого в нашому магазині!
Красный чай

Червоний чай

Червоний чай у Європі відомий як "чорний". Заспокійливий і зігріваючий, що несе у собі енергію вогню. Добре підвищує імунітет та дає сили. У нас незамінний у застілля із солодощами, хоча зазвичай китайський чай п'ють як самостійну страву, без додавання інших продуктів.
Байшаси "Тянь Цзянь" (Небесні вістря)

Хей Ча 黑茶 (hēi chá)

Хей Ча, що в буквальному перекладі означає "чорний чай" відзначається важливим положенням в ієрархії чаю в Китаї вже з самого початку його популяризації. Цей чай відзначається максимальним рівнем ферментації, а його особливість полягає в тому, що ця ферментація подвійна: перша, звичайна, і друга, за участю колоній грибків Eurotium cristatum, відомих також як "Золоті квіти". Цей грибок належить до родини Eurotiales trichocomaceae. Цей процес доокислення стає можливим завдяки цікавій технологічній особливості, відомої як "вологе скиртування", що передбачає складання сировини в купи після першої ферментації, які постійно зволожуються та перемішуються для рівномірного окислення.
Зеленый чай

Зелений чай

Зелений чай - найніжніший за обробкою. Тому чайний напій виходить найбільш наближеним за хімічним складом до ще зростаючого чайного листа. Освіжає, дарує бадьорість і зміцнює організм.
Белый чай

Білий чай

Білий чай – проходить невелику обробку. Виготовляється з певного сорту куща і в Китаї вважається більше лікарським засобом, ніж смачним напоєм. Може вживатися щодня як протиракові ліки у забрудненому мегаполісі.
Жёлтый чай

Жовтий чай

Жовтий чай - той самий зелений чай, але той, що пройшов через процедуру томління. Менш дратівливий для шлунка, ніж зелений чай. Незвичайний за смаком, але досить рідкісний, оскільки процес виготовлення складний і кропіткий.
Травы, добавки

Трави, добавки

Чайники

Чайники

Чайники для заваривания чая.
Посуд

Посуд

Аксесуари

Аксесуари

Аромати

Аромати