Ваш кошик
Close Alternative Icon
Bag Icon

Шу Пуер від бренду Да І 8592

Arrow Thin Right Icon
Шу Пуер від бренду Да І 8592

Шу Пуер Да І 8592 - рецепт знаменитої фабрики Менхай. Гармонійний, м’який, з нотами шоколаду та карамелі. Добре прояснює голову і оновлює сили.

Вперше цей рецепт Менхайскої чайної фабрики з'явився у 1985 році. Але як основу використали більш ранній «винахід» Шу 1976 року (7692). У назві цифри означають таке: «85» – рік створення рецепту, «9» – сорт листа (1 – дрібний, 9 – великий), «2» – номер фабрики-виробника (у нашому випадку Менхай). У процесі приготування використовується найбільше листя. Досить великі і грубі листочки в купажі доповнили ніжними дрібними і розбавили золотистими чайними бруньками. Завдяки чому народжується шляхетність, зрілість та стриманість.

Шу Пуер - Да І 8592

 

Зовнішній вигляд чаю - млинець, вагою 357 гр., Помірного пресування. Легко розбирається за допомогою шила або пуерного ножа на джгутики великого та середнього розміру. Аромат насичений, зрілий, дерево-горіховий з легким пряним відтінком. Настій чистий, яскравий, червонувато-каштановий.

Шу Пуер - Да І 8592

Букет готового чаю збалансований, м'який, насичений, деревний, з нюансами шоколаду, кондитерки та спецій. Аромат м'який, густий, тягучий, дерев'яний з легкими відтінками молочного шоколаду. Смак щільний, яскравий, соковитий, класичний, з нотами сухої деревини, фруктів та карамелі з гірким шоколадом. Посмак довгий, бархатистий, теплий.

Приємний затишний пуер для повсякденних чаювань. Повноцінний, завершений аромат та смак. Простий і невибагливий у заварюванні. Добре розкривається у варінні на відкритому вогні. За впливом м'який, центрує розум і освіжає сприйняття, помірно тонізує, задає тонус на весь день. Буде дуже доречним як вранці, так і в обіднє чаювання.

Купити Шу Пуер Да І 8592 в нашому магазині.